Din total leverandør innen WEB og IT løsninger


Konsulent tjenester

Konsulent tjenester

Vi i Logic Solutions har bred kompetanse innen det meste relatert WEB og IT løsninger, så trenger du å leie inn en nerd av en tekninker så kan vi hjelpe deg med dette.

Vi kan enten komme ut til deg eller fikse problemer via fjernstyring til den grad det lar seg gjøres, uansett så er vi fleksible.Custome programmering

Trenger du en custome web aplikasjon eller software? Vi utvikler det våre kunder har behov for, er ingen utfordringer som er for store eller over kompliserte for oss. Vi kan lage alt fra Intranett systemer, Web applikasjoner og Web systemer.

Vi har kompetanse innen Linux og Windows systemer for system utvikling, og her er det mange programmering språk som vi lett behersker på en god og effektiv måte. Kontakt oss hvis du trenger info om hvordan man kan realisere ditt program med hjelp av oss.

Custome programmering


Grafisk design

Grafisk design

Trenger du diverse grafiske løsninger som visittkort, brosjyrer, grafikk på produkter osv. Vi designer alt for deg og sender det til trykk hos vår sammarbeidspartner som er kvalitets sikret og kan printe ut høy kvalitet Som vi ønsker våre kunder skal ha. Bra design + dårlig print = kast i søpla, for dine kunder fortjener og få ting som faktisk ser bra ut.

Som vi sier det meste går, er bare kreativiteten som setter ens grenser bare. Og vi har ingen grenser der.PC support og fix

Har du problemer med trege PCer eller PCer som ikke oppfører seg slik de skal så er det mest sannsynlig at du har noe feil i dit system. Vi fikser og retter, fjerning av virus, spyware og malware, reinstallerer OS og programmer.

I mange tilfeller har folk et stort problem for dem men et veldig lite problem for en teknikker. Vi kan da enkelt ved hjelp av Team Viewer koble oss til din pc og fikse problemer vesentlig fort fremfor å sende in pc din til oss eller at vi skal komme ut til deg for å fikse noe som kun tar egentlig 3-5 minnuter og fikse.

PC support og fix


Joomla nettside
Magentonettside
Parallels Bronze Partner
GeoTrust Partner
Apsis Partner