Din total leverandør innen WEB og IT løsninger


CDN hosting

CDN hosting på sitt aller beste

Med CDN hosting så får du servert din nettside fortere til brukere av din side når de bruker den. Grunnen til dette er at istedenfor at det kun er en server som sender din side til bruker av din side så er det flere servere som sender din side til bruker. På den måten vil du alltid sørge for rask respons tid av din nettløsning til bruker.

Denne tjenesten einer seg for nettbutikker, store nettsider og webapplikasjoner.Goder som følger med CDN hosting

  Kjappere nettside, nettbutikk, webapplikasjon
  Mindre belasting på hoved server
  Mer tilgjengelig datatrafikk fra hoved server
  Bedre tilgjengelighet for brukere av siden
  Bedre brukeropplevelse

CDN hosting


MaxPOPs

MaxCDN servere er strategisk plassert for dagens internett og har direkte rekkevidde i over 90 land. Vi tilbyr en pålitelig CDN-tjeneste med høy peering kapasitet til å håndtere en gitt belastning over hele verden.

MultiPat Network

Med CDN hosting som tilleggstjeneste til hostingen din sender du dine kunder til den nærmest plasserte og tilgjengelige server. Dermed blir det langt mindre vente tid for dine kunder med at siden skal loade.

FastStac

Våre tilpasset FastStack er drevet av svært optimalisert Nginx caching på 100% SSD bart metall servere. Kombiner umiddelbar klargjøring, sletting, og rapportering med smarte caching direktiver til rette for enkel lossing av mer statisk og dynamisk innhold til Edge.

Mindre belasting

Mindre belasting for server betyr at din server varer lengre og dermed blir oppdatering av server hardvare betydelig billigere med tanke på lengre levetid av server og SSD diskerJoomla nettside
Magentonettside
Parallels Bronze Partner
GeoTrust Partner
Apsis Partner