Din total leverandør innen WEB og IT løsninger


Digicloud

Digicloud er et system for lagring og deling av dokumenter. Hos Digicloud vil det være lettere å jobbe uansett hvor du befinner deg. Digicloud er tilgjengelig på PC, Laptop, mobil og nettbrett og gjør du endringer på en av enhetene vil dette synkroniseres likt på alle dine enheter. Digicloud har serverne sine i Norge og følger strenge personvernregler og sikkerhetstiltak for å gi våre kunder det tryggeste alternativet av fillagring og fildeling.Prosjektdeling

Med Digicloud vil du enkelt kunne samarbeide og dele dokumenter med dine kollegaer, du trenger bare opprette en mappe og inviterer dine kollegaer til denne. Når noen på prosjektet legger til dokumenter eller redigerer eksisterende dokumenter vil du automatisk få beskjed om dette. Det gjør at det ikke er nødvendig og sende E-poster frem og tilbake.

Fillagringsversjon

Deler du prosjekt med noen på jobben? Da har du sikkert opplevd at du har laget dokumenter så har noen andre kommet og endret på disse. Men med Digicloud sin løsning vil du kunne se hvem som har endret dokumentene dine, hva som ble endret og dato for endring. Du har også mulighet til å endre dokumentet og tilbakestille det til en tidligere versjon hvis du trenger dette.Ha alltid dokumentene dine med deg

Lagre filene på datamaskinen din og få tilgang til disse på hvilken som helst annen enhet du har fra hvor som helst. Alt du lagrer og oppbevarer i CLOUD vil alltid synkronisere seg automatisk til alle dine enheter.

Hold bildene dine trygge

Sikkerhetskopier bilder og filer fra telefon eller datamaskinen automatisk. På den måten holdes alt trygt med en gang di opprettes, og du kan hente dem ut igjen fra hvilken som helst enhet senere.


Joomla nettside
Magentonettside
Parallels Bronze Partner
GeoTrust Partner
Apsis Partner