Din total leverandør innen WEB og IT løsninger


Cast it - Social Media Managment System

Med vårt nyutviklede Social Media Management System sparer du ufattelig mye tid på å poste nyheter og bilder på det 4 største sosiale medier ( Facebook, Twitter, Instagram og LinkedIn ) via vår portal. Dermed er det slutt på å logge seg inn og ut i alle de ulike sosiale medier for å legge ut en nyhet eller poste en kampanje. Cast it er et effektivt verktøy for linkbygging for søkemotoroptimalisering.

#


Social Media Managment System

Er du synlig i sosiale medier?

Satt på spissen har det blitt slik i dag at om du ikke er tilstede på sosiale medier – eksisterer du omtrent ikke! Sosiale medier som Facebook, Twitter, Linkedin og Instragram blir stadig oftere tatt i bruk av bedrifter som ønsker å møte sine kunder, knytte kontakter og utveksle informasjon.

Sosiale medier gjør det enklere å publisere i slike kanaler og kan nå mottakerne raskere enn å legge ut informasjon på bedriftens egne nettsteder. Brukere av sosiale medier er blitt mye mer kritisk i dag når det kommer til hva de ønsker å følge med på, desto viktigere er det at du som bedrift har utnyttet de visuelle mulighetene, samt har en god strategi på hva, når og hvordan du skal legge ut innhold.

Facebook

Facebook

Twitter

Twitter

Instagram

Instagram

YouTube

YouTube

LinkedIn

LinkedIn

LinkedIn

LinkedIn

Vi garanterer penger tilbake innen 30 dager hvis du er misfornøyd med vårt produkt. Kontakt oss i dag for å booke en demo visning.


Joomla nettside
Magentonettside
Parallels Bronze Partner
GeoTrust Partner
Apsis Partner